!!! Luni, 01.04.2013, începând cu ora 9:00, se organizează în cadrul Liceului Teologic Baptist "Emanuel" evenimentul "Ziua porţilor deschise" dedicat etapei premergătoare a programului de înscriere a copiilor în învăţământul primar. Părinţii şi copiii pot vizita spaţiile dedicate activităţii clasei pregătitoare şi pot discuta cu profesorii din învăţământul primar modul în care vor fi realizate înscrierile, dar şi cum vor decurge orele de la acest nivel.


Metodologia şi calendarul înscrierii în înv. primar pentru anul şcolar 2013-2014


Informaţii pentru părinţi


Criterii specifice de departajare pentru înscrierea în învăţământul primar stabilite la nivelul Liceului Teologic Baptist "Emanuel"
  1. Copiii care au fraţi elevi la Liceul Teologic Baptist "Emanuel";
  2. Copiii din familii care au participat la activităţi de sprijinire a proiectelor şcolii;
  3. Copiii de la grădiniţele "Emanuel" (care funcţionează în aceeaşi clădire cu Liceul Teologic Baptist "Emanuel") şi "Betlehem" (care este structură în cadrul Liceului Teologic Baptist "Emanuel");
  4. Copiii ai căror părinţi au locul de muncă în apropierea şcolii sau în şcoală;
  5. Copiii ai căror părinţi sau fraţi sunt absolvenţi ai Liceului Teologic Baptist "Emanuel".

Evaluarea dezvoltării psihosomatice a copiiilor

Evaluarea dezvoltării psihosomatice atestă pregătirea pentru parcurgerea cu succes a clasei pregătitoare. Copiii care împlinesc vârsta de 6 ani în perioada 1 septembrie - 31 decembrie 2013, inclusiv, şi care doresc să se înscrie la Liceul Teologic Baptist "Emanuel" pot fi evaluaţi la Şcoala Gimnazială Nr. 11 Oradea, Str. Moldovei, Nr. 55. Programările se pot face la doamnele Mada Bianca (tel. 0740.082.294) şi Raţ-Tarţia Corina (tel. 0746. 241.918).