11.06.2017 (Duminică) - Misiune a clasei a II-a A împreună cu doamna învăţătoare Violeta Sârb la Biserica Penticostală din Peştere, judeţul Bihor.

 13.12.2015 (Duminică) - Misiune a claselor a III-a B şi a IV-a B (împreună cu doamna învăţătoare Dorina Şucan şi cu domnul învăţător Gheorghe-Pavel Şucan) la Biserica Baptistă SION Oradea.
Elevii claselor a III-a B şi a IV-a B, însoţiţi de doamna învăţătoare Dorina Şucan şi de domnul învăţător Gheorghe-Pavel Şucan, au susţinut duminică, 13 decembrie 2015, la Biserica Baptistă SION Oradea, un program de laudă şi închinare în cadrul Serviciului Divin de după-amiază, program având ca temă "Pregătirea pentru Sărbătoarea Naşterii Domnului Isus". Au vorbit din Cuvântul Domnului atât fratele învăţător Gheorghe-Pavel Şucan, cât şi fratele Viorel Ile, păstor al Bisericii Sion.

 14.12.2014 (Duminică) - Misiune a clasei a III-a B (împreună cu domnul învăţător Gheorghe Şucan) la Biserica Baptistă SION Oradea.
Elevii clasei a III-a B, însoţiţi de domnul învăţător Gheorghe-Pavel Şucan şi de fratele dirijor Ovidiu Pop, au susţinut duminică, 14 decembrie 2014, la Biserica Baptistă SION Oradea, un program de laudă şi închinare în cadrul Serviciului Divin de după-amiază, program având ca temă "Naşterea Domnului". Au vorbit din Cuvântul Domnului atât fratele învăţător, cât şi fratele Viorel Ile, păstor al Bisericii Sion.

 15.06.2014 (Duminică) - Misiune a clasei a II-a B (împreună cu domnul învăţător Gheorghe Şucan) la Biserica Baptistă SION Oradea.
Elevii clasei a II-a B, însoţiţi de domnul învăţător Gheorghe-Pavel Şucan, au susţinut duminică, 15 iunie 2014, la Biserica Baptistă SION Oradea, un program de laudă şi închinare în cadrul Serviciului Divin de după-amiază. Cuvântul Domnului a fost predicat de către domnul profesor Iosif Curta, directorul liceului.

 26.11.2013 (Marţi) - Misiune a claselor a X-a A şi B împreună cu doamnele diriginte Claudia Bolcaş şi Ana Magyar.
Elevii claselor a X-a A şi B (dirig. prof Claudia Bolcaş şi Ana Magyar) au pregătit o capelă specială de Ziua Mulţumirii cu titlul "MULŢUMIM DOMNULUI DĂRUIND COPIILOR DIN UCRAINA", implicându-se într-o acţiune caritabilă de adunare de fonduri în scopul susţinerii misiunii studenţilor UEO în Ucraina, acţiune organizată de Asociaţia Countryside Mission, director Daniel Chiş şi Universitatea Emanuel Oradea reprezentată de Patricia Butca şi un grup de studenţi.

 28.11.2013 (Joi) - Misiune la BISERICA BAPTISTĂ EMANUEL ORADEA - elevii claselor a X-a A şi B împreună cu dirig. prof Claudia Bolcaş, Ana Magyar şi dl director Iosif Curta.
 25.10.2012 (Joi) - Misiune a claselor a XII-a A şi a XII-a B, însoţite de diriginţii Eugenia Medan şi Marinela Boldiş, la Biserica Baptistă "Emanuel" din Oradea.
 21.10.2012 (Duminică) - Misiune a clasei a IX-a A (împreună cu d-na diriginte Claudia Bolcaş) la Biserica Baptistă din Tăut şi Tinca.
Elevii clasei a IX-a A, însoţiţi de d-na dirigintă Claudia Bolcaş au mers la Biserica Baptistă din Tăut şi Tinca în 21 octombrie 2012, unde au prezentat un deosebit program de laudă şi închinare atât la serviciul divin de dimineaţă (la Tăut) cât şi de după-masă (la Tinca).

 14.06.2012 (Joi) - Misiune a clasei a III-a A, însoţită de prof. Costea Maria, la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 10.06.2012 (Duminică) - Misiune a clasei a X-a B, însoţită de diriginta prof. Popa Dorina, la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea, împreună cu grup de 10 elevi de la şcoala Jacobus Fruytier din Olanda, însoţiţi de prof. Hessel Snoek şi prof. Nicolaas de Gelder.
 31.05.2012 (Joi) - Misiune a claselor a XII-a A şi a XII-a B, însoţite de dirigintele prof. Magyar Ana şi prof. Bolcaş Claudia, la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 15.03.2012 (Joi) - Misiune a clasei a IV-a A, însoţită de d-ra înv. Mihaela Bodea, la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 01.03.2012 (Joi) - Misiune a clasei a XI-a B, însoţită de diriginta Marinela Boldiş, la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 08.12.2011 (Joi) - Misiune a clasei a IX-a B, însoţită de diriginta Mihaela Fildan, la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 20.10.2011 (Joi) - Misiune a claselor a XI-a A şi a XI-a B, însoţite de diriginţii Eugenia Medan şi Marinela Boldiş, la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 13.10.2011 (Duminică) - Misiune a clasei a X-a B (împreună cu d-na diriginte Dorina Popa) la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 09.10.2011 (Duminică) - Misiune a clasei a X-a B (împreună cu d-na diriginte Dorina Popa) la Biserica Baptistă din Bratca.
 29.05.2011 (Duminică) - Misiune a clasei a III-a A (împreună cu d-na învăţătoare Mihaela Bodea) la Biserica Baptistă din Alparea.
 29.05.2011 (Duminică) - Misiune a clasei a II-a B (împreună cu d-na învăţătoare Ioana Meseşan) la Biserica Baptistă din Alparea.
 29.05.2011 (Duminică) - Misiune a clasei a II-a A (împreună cu d-na învăţătoare Maria Costea) la Biserica Baptistă din Alparea.
 23.12.2010 (Joi) - Misiune a claselor a VIII-a A, a VIII-a B, a XI-a A, a XI-a B (însoţite de diriginţii Mihaela Fildan, Gabriela Necea, Claudia Bolcaş, Ana Magyar) la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 19.12.2010 (Duminică) - Misiune a clasei a IX-a B (împreună cu d-na diriginte Dorina Popa) la Biserica Baptistă din Cefa.
Clasa a IX-a B, însoţită de d-l director Constantin Buleandra şi de d-na diriginta Popa Dorina a fost la Biserica Baptistă din Cefa în 19 decembrie 2010, unde a susţinut programul de laudă şi închinare atât la serviciul divin de dimineaţă cât şi de după-masă.

 19.12.2010 (Duminică) - Misiune a clasei a III-a A (împreună cu d-na învăţătoare Mihaela Bodea) la Biserica Baptistă Golgota din Oradea.
 12.12.2010 (Duminică) - Misiune a clasei a VI-a A (împreună cu d-na diriginte Rodica Moţiu) la Biserica Baptistă din Sânmartin.
 12.12.2010 (Duminică) - Misiune a clasei a III-a B (împreună cu d-l învăţător Ghiţă Şucan) la Biserica Baptistă Harul din Oradea.
 28.11.2010 (Duminică) - Misiune a clasei a X-a A (împreună cu d-na diriginte Eugenia Medan) la Biserica Baptistă din Popeşti.
 14.11.2010 (Duminică) - Misiune a claselor a X-a A şi a X-a B (însoţite de diriginţii Eugenia Medan şi Marinela Boldiş) la Biserica Baptistă Golgota din Oradea.
 21.10.2010 (Joi) - Misiune a claselor a X-a A şi a X-a B (însoţite de diriginţii Eugenia Medan şi Marinela Boldiş) la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 20.05.2010 (Joi) - Misiune a clasei a II-a B (împreună cu d-l învăţător Ghiţă şucan) la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
 23.11.2008 (Duminică) - Misiune a clasei a III-a A la Biserica Baptistă din Alparea.
Elevii clasei a III-a A, însoţiţi de d-na înv. Sârb Saveta, a susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă din Alparea. A predicat fr. Iosif Curta.
 6.11.2008 (Duminică) - Misiune a corului liceului la Tinăud şi Topa de Criş.
Corul liceului, condus de d-na prof. Anca Bodog, a susţinut două programe de închinare la Biserica Baptistă din Tinăud şi la Biserica Baptistă din Topa de Criş. Cuvântul Domnului a fost predicat de fr. Iosif Curta.
 09.11.2008 (Duminică) - Misiune a clasei a XII-a A la Biserica Baptistă din Tărcăiţa.
Elevii clasei a XII-a A, însoţiţi de d-na dirigintă Dorina Popa, au susţinut două programe de închinare la Biserica Baptistă din Tărcăiţa, cu ocazia serbării roadelor. Au predicat fr. Iosif Curta şi fr. Costel Buleandra.
 23.10.2008 (Joi) - Misiune a clasei a XII-a A la Biserica Baptistă Emanuel.
Elevii clasei a XII-a A, însoţiţi de d-na dirigintă Dorina Popa, au susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă Emanuel.
 20.04.2008 (Duminică) - Misiune a clasei I A la Biserica Baptistă Golgota.
Un grup de elevi din clasa I A, însoţit de d-na înv. Emilia Petruş, a susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă Golgota din Oradea.
 20.04.2008 (Duminică) - Misiune a clasei a IV-a A la Bis. Baptistă Pădurea Neagră.
Un grup de elevi din clasa a IV-a A, însoţit de d-ra înv. Mihaela Bodea, a susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă din Pădurea Neagră. Cuvântul Domnului a fost predicat de fr. Costel Buleandra.

 27.01.2008 (Duminică) - Misiune a clasei a IX-a A la Biserica Baptistă din Cefa.
Un grup de elevi din clasa a IX-a A, însoţiţi de d-l prof. Iosif Curta şi fr. Nelu Popovici au susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă din Cefa. Cuvântul Domnului a fost predicat de fr. Iosif Curta.
 24.01.2008 (Joi) - Misiune a clasei a XI-a A la Biserica Baptistă Emanuel.
Elevii clasei a XI-a A, însoţiţi de d-na dirigintă Dorina Popa, au susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă Emanuel.
 20.01.2008 (Joi) - Misiune a clasei a IX-a A la Biserica Baptistă din Tărcăiţa.
Un grup de 11 elevi din clasa a IX-a A, însoţiţi de d-l prof. Costel Buleandra şi fr. Gigi Balotă au susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă din Tărcăiţa. Cuvântul Domnului a fost predicat de fr. Costel Buleandra.
 06.12.2007 (Joi) - Misiune a claselor a II-a la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
Elevii claselor a II-a, însoţiţi de d-le învăţătoare Sârb Saveta şi Ardelean Anca, au susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă Emanuel.
 28.05.2007 (Duminică) - Misiune a corului liceului la Biserica Baptistă din Tinca.
Corul liceului, însoţit de d-na prof. Bodog Anca şi d-l prof. Costel Buleandra, a susţinut două programe de închinare la Biserica Baptistă din Tinca. A predicat fr. Costel Buleandra.
 28.05.2007 (Luni) - Misiune a clasei I A la Biserica Baptistă Golgota din Oradea.
Elevii clasei I A, însoţiţi de d-na învăţătoare Sârb Saveta, au susţinut un program de închinare cu ocazia sărbătorii pogorârii Duhului Sfânt, la Biserica Baptistă Golgota din Oradea. Au participat şi învăţătorii de la celelalte clase din ciclul primar, precum şi d-l director Georgescu-Păun Mircea şi d-l director adjunct Costel Buleandra. A predicat fratele păstor Herman de la Biserica Baptistă din Ceişoara.
 25-27.05.2007 (Vineri-Duminică) - Misiune a corului liceului la Constanţa.
Corul liceului, însoţit de d-na profesor Bodog Anca, a susţinut două programe de închinare la serviciile divine de dimineaţă şi după-amiază ale Bisericii Baptiste Nr. 1 din Constanţa. Elevii au fost cazaţi în familiie fraţilor din biserică şi au avut ocazia să viziteze şi litoralul românesc, în mod deosebit staţiunea turistică Mamaia. Fratele păstor Ghiţă Marian a fost o gazdă desăvârşită, împreună cu toţi membrii bisericii, ale căror suflete au fost înviorate de cântările corului.
 24.05.2007 (Joi) - Misiune a claselor a II-a la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea.
Elevii claselor a II-a, însoţiţi de d-nele învăţătoare Costea Maria şi Meseşan Ioana, au susţinut un program de închinare la Biserica Baptistă Emanuel din Oradea. Au participat şi învăţătorii de la celelalte clase din ciclul primar, precum şi d-l director Georgescu-Păun Mircea şi d-l director adjunct Costel Buleandra. A fost o sărbătoare deosebită pentru biserică, iar copiii au înviorat inimile fraţilor prin prospeţimea şi spontaneitatea lor.
 20.05.2007 (Duminică) - Misiune a clasei a X-a A la Bis. Baptistă din Tinăud şi Peştiş.
Elevii clasei a X-a A, însoţiţi de d-na diriginte Popa Dorina, d-l director Georgescu-Păun Mircea şi d-l director adjunct Costel Buleandra au susţinut programe de închinare la bisericile baptiste din Tinăud şi Peştiş. Masa de prânz a fost luată la tabăra creştină din Pădurea Neagră prin amabilitatea deosebită a bisericii din Tinăud, în special a familiei Achim. A fost o bucurie deosebită, iar cele două biserici au fost gazde excelente pentru elevii noştri.
 24.12.2006 (Duminică) - Corul liceului a colindat Familia Regală la Săvârşin.
Corul liceului, însoţit de d-l director Georgescu-Păun Mircea, d-l director adjunct Costel Buleandra şi d-l profesor Ursoi Ioan, au avut onoarea şi bucuria de a colinda Familia Regală la Săvârşin, cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului Isus Cristos. Majestatea Sa Regele Mihai I, Majestatea Sa Regina Ana, Principesa Margareta şi Principele Radu au semnat în cartea de onoare a liceului. Elevii şi profesorii au trăit momente speciale la această întâlnire cu ultimul şef de stat în viaţă care a participat activ la evenimentele celui de-al doilea război mondial. Am fost impresionaţi în mod deosebit de modestia şi demnitatea tuturor membrilor Familiei Regale a României.