Prof. Daniel Ivan
Clasa a XI-a A
9 octombrie 2012

În data de 9 octombrie 2012, clasa a XI-a A a pornit la ora 15:00 într-o excursie spre Remeţi împreună cu dirigintele, domnul prof. Daniel Ivan. Timpul minunat pe care l-am petrecut acolo la pensiunea Andreea a fost de 3 zile, respectiv de vinerea după-amiază până duminica după-amiază.

Această excursie a avut ca scop principal petrecerea unui timp special împreună şi să ne rupem de şcoală pentru câteva zile. Momentele acestea ne-au ajutat să ne înţelegem mai bine unul cu celălalt şi s-au legat noi prietenii.

Acolo am avut tot felul de jocuri educative şi distractive prin care am învăţat cum să lucrăm în echipă şi să ne înţelegem unul pe altul. Un alt lucru pe care l-am mai făcut a fost o drumeţie pe muntele din spatele pensiunii. Prin această drumeţie am îmbinat utilul cu plăcutul pentru că am făcut şi puţină condiţie fizică şi am reuşit să discutăm unii cu alţii despre diverse lucruri.

Un moment clăditor a fost cel de duminică de părtăşie cu Dumnezeu, moment în care am putut sta ca grup în faţa Lui, lângă Cuvântul Său.

Discuţiile până târziu în noapte ne-au ajutat să înţelegem ce părere are fiecare despre un anumit lucru şi să învăţăm câte ceva de la celălalt.

Într-un final putem spune cu bucurie că a fost o excursie foarte frumoasă şi de ajutor pentru unificarea clasei.